Skip to content
Menu
marsj

Nygårdsvollmarsjen

Øya Stadion, Hommelvik

Marsjen arrangeres i år for 48. gang. I 2020 ble det en amputert marsj og i 2021 ble den ikke arrangert. Årsaken var som alle skjønner koronapandemien. Vi håper å være tilbake på normalt nivå i år.

Påmelding skjer på klubbhuset på Øya Stadion hvor man starter fra, eller ved hjelp av skjema til høyre. Betaling med kontanter eller Vipps.

Marsjen arrangeres i år for 48. gang. I 2020 ble det en amputert marsj og i 2021 ble den ikke arrangert. Årsaken var som alle skjønner koronapandemien. Vi håper å være tilbake på normalt nivå i år.

Påmelding skjer på klubbhuset på Øya Stadion hvor man starter fra, eller ved hjelp av skjema nedenfor. Betaling med kontanter eller Vipps.

Startkontingent

  • For barn i kortløypa, allidrett, ( 5 km ): kr. 40
  • For enkeltpersoner, 12 år og yngre, i marsjen: kr. 70,-
  • For enkeltpersoner, 13 år og eldre, i marsjen: kr. 90,- 
  • For familier i marsjen: kr. 180,-

Utmerkelser

  • 1 deltagelse: Bronsemerke
  • 5 deltagelser: Sølvmerke
  • 10 deltagelser: Gullmerke
  • 15, 20, 25, 30 deltagelser osv.: Plaketter av forskjellig størrelse

Påmeldingsskjema

Løypa

 Den tradisjonelle løypa er på 11 km og går tur/retur klubbhuset/Nygårdsvollen. 

I samarbeid med allidretten er det også ei løype for de yngste. Her er vendemål ved brua over Høybybekken, ca. 2.5 km fra klubbhuset. Her er det også saftstasjon.

Salg av kaffe

Både på Nygårdsvollen og i klubbhuset vil det bli anledning til å kjøpe kaffe, brus og vafler.

På Nygårdsvollen serverer vi som vanlig kaffe kokt over stokkeld. Været er som regel godt når vi arrangerer Nygårdsvollmarsjen. Folk tar seg god tid på Vollen over en kopp kaffe og en prat med kjente og kanskje også ukjente.

Mange har naturligvis deltatt mange ganger, men hvert år dukker det opp nye deltagere. Så lenge folk vil ta turen til Nygårdsvollen vil friidrettsavdelingen stille opp som arrangør. Flere har vært med 40 ganger i Nygårdsvollmarsjen. Også i år er det noen som kan få 40-årsutmerkelsen.

Vi ønsker vel møtt til årets Nygårdsvollmarsj 31. mai.