Skip to content
Menu
20170509_181419-2

Terrengløp Midtsandtangen

Hommelvik IL Friidrett
Midtsandtangen Friluftsområde

Løypekart

Påmelding for konkurranseklassene

Påmeldingsfrist: 7. mai v/midnatt. For deltakere født etter 31.12.2014 er det ingen påmelding. Distansen som løpes bestemmes ut fra deltakerens aldersklasse.

= Påkrevd felt.   Ønsket distanse er gitt ut fra alder.

Deltakere som er 13 år og eldre er pålagt å betale lisens for å delta på friidrettsarrangementer på og utenfor bane. Deltakere som ikke har kjøpt helårslisens må betale engangslisens i tillegg til startkontingent. Deltakere fra Hommelvik IL slipper å betale startkontingent men må betale engangslisens hvis de ikke har kjøpt helårslisens. Les mer om lisens.

Startkontingent/lisens. Summen av startkontingent og evt lisens innbetales til konto: 4218.07.50813 merket med deltakers navn. Evt ubetalt startkontingent/lisens faktureres deltakerens klubb i etterkant, alternativt deltakerens foresatte ved uoverenstemmelser.

Bilde og/eller video. Dette er et offentlig arrangement. Arrangørklubben kan komme til å publisere bilder/video fra arrangementet på sin hjemmeside og klubbens foretrukne sosiale medier.

Personvern. Registrerte opplysninger vil lagres inntil startkontingenter er oppgjort. Deltakers navn og resultat vil publiseres på nettsiden.

Ved påmelding aksepteres disse betingelsene.