Skip to content
Menu

Nå kan du bestille klubbdrakt

Nå er det endelig mulig å bestille seg klubbdrakt/konkurransedrakt igjen. Det er ingen krav om dette for å delta/konkurrere for Hommelvik IL Friidrett – men vi setter pris på om dere vil det. Det er mulig å bestille singletter eller topper, shortser eller tights samt jakker og bukser.

Nå er det også mulig å kjøpe et slags superundertøy (hvitt) for kalde dager, samt dunjakker og og vindtette plagg.

Foreldre og besteforeldre – og ellers alle som har lyst kan også kjøpe seg drakter hvis de vil. TIPS! Benytt størrelsesguidene for riktig størrelse.

Bestillingsfrist: 8.5.2021.
Forventet levering: uke 24.

Fremgangsmåte

Her er litt informasjon om fremgangsmåte, som vi ønsker at dere videreformidler til deres medlemmer / ansatte:
 
Det er viktig å bestille innen tidsfristen. Vi kan dessverre ikke legge til ordre som kommer inn etter team shoppen er stengt.
 
Vi gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken vi har satt opp for din bedrift eller klubb: https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

 
Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: https://trimtex.no/no/search?cgid=TS0001546 
 
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.
 
«Teamkode for innmelding» trykk «Logg inn»
 
Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med aktiveringskode/teamkode: Hommelvik22
 
Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se vår informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 
Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.
 
Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.
 
Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.