Skip to content
Menu

Nå kan du bestille klubbdrakt

Nå er det endelig muligå bestille seg klubbdrakt/konkurransedrakt igjen. Det er ingen krav om dette for å delta/konkurrere – men vi setter pris på om dere vil det. Det er mulig å bestille singletter eller topper, shortser eller tights samt jakker og bukser. Det er også mulig å kjøpe et slags undertøy (hvitt) for kalde dager. Foreldre og besteforeldre – og ellers alle som har lyst kan også kjøpe seg drakter hvis de vil. TIPS! Benytt størrelsesguidene for riktig størrelse.

Bestillingsfrist: 11.10.2020.
Forventet levering: uke 48.

Fremgangsmåte

Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene.

Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken: trimtex.no/no/teamshop/hommelvikfriidrett 

Eller logg inn med aktiveringskode/teamkode: hommelvikfriidrett 

Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.

Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.

Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen. På mobil vises dette ved å gå på menyen øverst til venstre.

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.