Ta Idrettsmerket

Idrettsmerkeprøver på Øya Stadion

tirsdagene 5.9, 12.9 og 19.9 kkl 18-20.

Etter at Herretrimmen ble lagt ned har Hommelvik IL Friidrett har overtatt ansvaret for avvikling av idrettsmerkeprøver.

Vi viderefører tidligere opplegg med samarbeid mellom de som deltar og avvikler øvelsene i en rolig atmosfære. Passer aktive og mosjonister 16 – 80 år. De senere år har en fast liten gruppe gjennomført prøvene, men det var i 2016 en positiv utvikling. 13 personer, 5 kvinner og 8 menn, klarte alle krav og fikk godkjent/registrert idrettsmerket. Blant disse er det mange som har tatt bronse-, sølv- og gullmerke og en god det som har fått Statuetten, Kruset og hederstegn. Alle kan oppnå disse ved å ta merket flere år!

denne nettsiden finnes alt av øvelser og krav i forhold til merkeprøver. Det er mange øvelser å velge mellom innen gruppene, trim, hurtighet, spenst, styrke og utholdenhet.  Det er lagt opp til at vi i første omgang gjennomfører 60m, stille lengde, kule og langløp. (1500m, 3000m eller 5000m) Er det vansker med å innfri krav, tar vi andre øvelser som passer den enkelte!

Som tidligere år er det Arvid Hanssen som er primus motor. Kontakt på tlf: 915 82 102 eller e-post: arvid.hanssen@konsek.no ved spørsmål.